Les Petites Coses al Teatre Sa Teulera (Andratx)

Desde Octubre 31, 2021 19:00 hasta Octubre 31, 2021 20:00
Visitas: 558

 

Diumenge 31 d'octubre a les 19 hores, al Teatre de Sa Teulera, obra de teatre familiar per a infants a partir de 5 anys: "Les Petites Coses" és el resultat d’un camí de recerca, reflexió i creació al voltant de l’espai que hi ha entre vosaltres, els adults i vosaltres, els infants.

Un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i creadores, i d’un col·lectiu de pares i mares que han volgut compartir experiències i caminar junt amb nosaltres per aquest viatge que un dia ens va canviar la vida. Parlem de nosaltres, els adults, de com us veiem als nins i nines, de com us escoltem i de com, mirant-vos, ens demanem què va passar que un dia, els adults, vàrem deixar de jugar.

Vosaltres, els infants, teniu el dret de créixer sabent que les vostres idees importen i mereixen ser escoltades, i nosaltres, els adults, simplement hem d’aprendre a escoltar-les. Perquè educar i acompanyar serà, possiblement el més transcendent que mai podrem fer per la humanitat.

Una coproducció del Teatre Principal de Palma i La Mecànica.

Intèrprets:

Aina Zanoguera, Alejandro Navarro, Borja Tous, Carme Serna

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Preu entrada: 3€

Reserva les teves entrades al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o al telèfon 971628018.

Eventos relacionados

Partners